Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Ultieme tips & tricks voor een (zomers) feestje

Ultieme tips & tricks voor een (zomers) feestje

Blog thumbnail

Alhoewel het zonnetje niet 24/7 schijnt in Nederland, is er altijd een reden voor een gezellige summer party. Toch? Krijg jij binnenkort vrienden, familie of buren over de vloer? Dan heb ik voor jou 6 handige tips hoe ik mijn middag of avond tot een mooi zomer feestje maak. Heb je zelf nog handige en leuke tips? Laat ze dan achter onder aan de comments. Ben heel benieuwd hoe jullie favoriete zomerfeestje er uit ziet!


Foto: Anne Timmer

1. Zorg voor een mooi gedekte tafel
Met bloemetjes, mooie borden en glazen… Ik heb zelf veel tweedehands spullen in huis, omdat ik duurzaamheid erg belangrijk vind. Je hoeft ook écht geen plastic wegwerpbakjes te kopen, maar kan er ook bijvoorbeeld van bamboe in huis halen die je kan hergebruiken. Wat ook leuk is om van karton naambordjes te maken en deze om het servet te binden. Dit geeft direct een hele leuke en verzorgde feeling van de tafel.

2. Een mooie aankleding
Ook de aankleding van je feest hoeft absoluut niet duur te zijn. Zo kan je glazen flesjes hergebruiken als vaas! Koop op de markt wat verschillende bosjes bloemen en verdeel deze over de vaasjes. Daarnaast kun je ook heel gemakkelijk je eigen slingers maken. Zo leuk! Op YouTube staan er te gekke tutorials hoe je dit binnen no time hebt gemaakt.

3. Lekkere drankjes
Zelfgemaakte limonade vind ik écht heel lekker en maak ik in de zomer super vaak, omdat iedereen het ook lust. Eén van mijn favorieten is deze piña colada

4. Goed gezelschap
Het allerliefst vier ik feest met mijn vriend, familie en mijn vrienden. Als het gezelschap goed is, wordt het automatisch een heerlijk feest. Bij mij draait zo’n zomers feest ook altijd uit op een potje dansen.

5. De juiste muziek
En dat brengt me bij mijn volgende tip: muziek! Mijn favoriete genres zijn hiphop en r’n’b! Maak van tevoren een afspeellijst met lekkere diner muziek. Vergeet niet wat tunes toe te voegen waar er op gedanst kan worden ; ).

6. Fijne, lekkere hapjes, natuurlijk!
Last but not least: het eten. Dat moet niet alleen lekker zijn, maar ook zomers. Dek de tafel met het juist aantal bordjes en zet alle hapjes (vooraf bereid) op losse schalen op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen hapjes pakken. Dit geeft altijd een hele gezellig sfeer aan tafel en dan kun jij als gastvrouw/heer ook lekker eten zonder tijdens het eten in de keuken te hoeven staan.

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!