Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Updateje!

Updateje!

Blog thumbnail

Na een hele tijd geen blog te hebben geschreven voelde ik tijdens mijn ochtendloopje (jajaaaa, I’m back to it!) dat ik weer zin had om een update te geven op dit platform. Want there is a lot going on en er is ook een hoop gebeurd. Het laatste jaar was voor mij lekker druk (webshop runnen, 100% zorg dragen voor Maya én een kookboek maken zonder grote uitgeverij, blablaaa je kent het wel) maar ik heb het wel allemaal met veel liefde kunnen doen.

Naar de basis
Vooral het maken van de 88 recepten was verreweg van easy. Maar het heeft mij wel weer meer connectie met voeding gegeven en bewuster gemaakt van wat ik in mijn mond stop. Ik kwam erachter dat het allemaal niet met toeters en bellen hoeft, maar wel gezond en lekker.

Door simpeler te koken ben ik meer naar de basis gegaan en de essentie van het leven gaan inzien. Hierdoor kwam ik in een spirituele transformatie. Het voelde alsof ik een hoofdstuk van mijn leven aan het afsluiten was en er een nieuwe energie op mij af kwam. Dat ging gepaard met loslaten van emoties en ik werd daardoor erg moe. Ik verlang(de) naar het creëren van meer bewustzijn en ging op zoek naar antwoorden in mijzelf. Dus ik besloot een aantal maanden geleden om gedeeltelijk naar Fryslân te verhuizen zodat ik letterlijk meer ruimte had om die verandering helemaal te ervaren en omarmen. Ik zit nog steeds in het proces en dat werd nog intenser toen mijn vader een maand geleden plotseling overleed. Zo verdrietig en een enorme klap. Maar gelukkig voel ik ondanks de heftige tijd al iets meer lucht omdat ik het goed kan verwerken en dat geeft mij rust….

Iets verlaat
Door al deze processen en rouw heb ik besloten om mijn nieuwe kookboek een lange maand later uit te laten komen, namelijk op 3 november. Het boek waar ik zo trots op ben heeft dé aandacht nodig die het verdient. Ze is zooo mooi, ah!

Ik hoop dat jij net als ik straks door het klaarmaken van de So Simple gerechten de simpelheid van het leven (nog meer) gaat waarderen en meer rust in je leven vindt (of in elk geval niet meer hoeft na te denken over what’s for dinner). Gewoon lekker leven met een gevoel van voldoening en tevredenheid, niet te gecompliceerd en zonder hoge verwachtingen. Dan kom je tot de kern en weet je wat er écht toe doet. Dat is in ieder geval wat ík voel als ik sta te koken. De wereld staat dan even stil. Een oergevoel!

Als je nú pre-ordered ontvang je volgende week nog een vlog van mij. En als je vóór 26 oktober om 14:00 bestelt krijg je het boek 2 november op de deurmat (dus 1 dag eerder!).

                                                                                                       

Liefs, Rens 

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!