Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Hoe zorg ik goed voor mezelf?

Hoe zorg ik goed voor mezelf?

Blog thumbnail , ,

Ik was vroeger iemand die altijd voor iedereen klaar stond. En ik denk dat het met onzekerheid te maken had. Ik kwam niet goed voor mijzelf op en het kostte mij enorm veel energie om iedereen tevreden te stellen (ik kwam er later achter dat het onmogelijk is). Ik voedde (nourished) mijzelf wel door goed voor mijn lichaam te zorgen maar niet genoeg want ik laadde niet op.


Foto: Nick Onken

Wat ik merkte dat ik snel laag in energie zat en niet helemaal voor de mensen kon zijn waar ik echt om gaf. Ik kon niet kaderen. Ik stond open voor iedereen. Nu dat ik mijn eigen bedrijf heb (en binnenkort twee! whaaat) merk ik dat ik steeds vaker kan terugtrekken en mij op kan laden door dingen te doen wat mij energie geeft zoals: dansen in de huiskamer, een inspirerend boek lezen (Return to Love – Marianne Williamson net uit!), diner maken en ervan te genieten samen met vrienden, in bad gaan, door New York lopen en met mijn favoriete muziek in de oren (ik voel mij dan altijd on top of the world) of een sportles volgen (I love Soulcycle). Als ik dat doe merk ik dat ik bloei, beter mijn grenzen aan kan geven en de mensen genoeg energie kan geven. Zoveel ik maar wil! Want dat is wat ik wil: liefde geven. Hoe nourish jij jezelf?

Liefs,

Rens

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!