Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Vrijheid!

Vrijheid!

Blog thumbnail

Koningsdag en mijn verjaardag zijn voorbij en nu is het volgende feestje alweer in aantocht: Bevrijdingsdag op 5 mei. Nederland heeft weer een reden om los te gaan! Ik vier de vrijheid lekker bij het Bevrijdingsfestival in het Westerpark in Amsterdam, met of course een hapje en een dansje.

Vrijheid. Wel een mooi begrip om eens bij stil te staan. Zeker als het gaat om eten. We hebben hier de mogelijkheid om álles te kunnen eten wat we willen, en we kunnen kiezen uit wat het beste voor ons is en wat we het lekkerst vinden. Je kunt kiezen. Dát is vrijheid! Ik ben me daar de afgelopen weken heel erg van bewust en mijn omgeving wordt bijna gek van mij, want bij elke maaltijd geef ik aan dat we blij moeten zijn met wat er op tafel staat. Maar realiseer je maar eens dat er genoeg landen zijn waar mensen niet uit tien verschillende biologische jams kunnen kiezen. Om maar een luxe product te noemen. Als je kunt kiezen uit biologisch eten, verse groenten, fruit en superfoods, en je zelfs druk kunt maken als je af en toe zondigt: dan ben je rijk!

Dus geniet heel bewust van Bevrijdingsdag met lekker veel gezonde hapjes en drankjes!

vrijheid rens kroes freedom

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!