Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Waarom ben ik altijd zo positief?

Waarom ben ik altijd zo positief?

Blog thumbnail ,

Waarom ben ik altijd zo positief? Ik ben natuurlijk niet altijd happy en het leven is niet altijd perfect. Dat is onmogelijk (zeker nu ik mijn eigen business run, wat trouwens de beste keuze is die ik ooit heb gemaakt haha ;-)). Wat ik mij een aantal jaar geleden realiseerde was dat hoe negatieve emoties mij beïnvloedde: negatieve emoties hebben bewezen dat het onze focus en werkzaamheden vernauwd. Negatief denken is een van de meest krachtige manieren om ons af te sluiten van kansen en nieuwe ideeën. Say whaat! Dat wilde ik niet. Dus, heb ik een aantal jaar geleden besloten om zoveel mogelijk dingen in een goed daglicht te zien. Ook wanneer het niet zo goed gaat.

Sinds dat ik mijn hoofd vul met meer positieve gedachten heeft dit heel veel impact op mijn leven. Het versterkt mijn skills, geeft mijn gezondheid een boost en het verbetert mijn skills en werk. Dus waarom niet? Streef naar een blije, speelse jij, eet gezond en ga op avontuur. Je brein doet de rest ; ) En geloof me… Het zal je leven veranderen.

X,

Rens


Picture: Anne Timmer

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!