Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Water love

Water love

Blog thumbnail

Je lijf bestaat voor 70% uit water en daarvan verbruik je elke dag een groot gedeelte. Ik hoef je vast niet meer te vertellen hoe belangrijk het voor je is om veel water te drinken. Het beste is dagelijks zo’n twee liter binnen te krijgen.

Water hydrateert of course, en daarnaast is het goed voor de stoelgang, het voert gifstoffen uit je lijf, voorkomt hoofdpijn en het draagt bij aan een soepele, stralende huid. Ook fijn wanneer je wilt afvallen: als je een uur na het eten zin krijgt om te snacken, drink dan eerst een groot glas water. Dat stilt je cravings. Uiteraard moet je water niet zien als vervanger voor eten, maar het kan dus wel helpen ongezond snaaiwerk tegen te gaan.

Rens Kroes Water love

Ik vind het zelf heerlijk om veel water te drinken. Vooral rond deze tijd van het jaar sla ik zo twee glazen achter elkaar achterover. Enige probleem is dat ik het ook wel eens vergeet. Maar als er een kan of flesje voor mijn neus staat gaat ‘ie leeg, dus ik probeer ’s ochtends meteen een grote karaf op mijn bureau neer te zetten.

Voor iedereen die water boring vindt of het ook wel eens vergeet: maak er een klein feestje van. Je kunt je water opleuken met lekker fruit en kruiden. Snijd genoeg in stukjes zodat de bodem van een grote kan bedekt is, vul met water, stamp eventueel het fruit fijn met een stamper voor een intensere smaak en there you go! Wedden dat je ‘m met gemak leegdrinkt?

Fruitwater (1 liter)

Citrus Kiss: 1 limoen, 1 citroen, ½ sinaasappel en duim gember
Mango Lime: ½ mango en een limoen
Strawberry Love: 6 aardbeien en een ½ komkommer
Applepie water: 1 appel en een kaneel stokje
Pineapple basil: handje basilicum en twee schijven ananas

Tip: geschaafde komkommer ziet er mooier uit in het glas

Rens Kroes Water love

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!