Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

Work that ass!

Work that ass!

Blog thumbnail ,

Nike Rens Kroes8364De lentekriebels gieren door mijn lijf. De zomer komt er aan. Aah! Dat betekent avondjes op het terras, heerlijke dagen in het park, maar ook korte broekjes, jurkjes en…bikini! Ik duik daarom in aanloop naar de zomer extra vaak de sportschool in. Niet alleen omdat ik van dit weer meer energie krijg, maar wie mooi wil zijn… moet gewoon keihard werken.

Mijn trainer is gelukkig niet de liefste. Voor hem zijn er no excuses. En als ik dan eenmaal de smaak te pakken heb, ben ik niet meer te stoppen. Dat gevoel als je de sportschool uitloopt. Fit, energiek en voldaan… Verslavend vind ik het!

Drie keer per week doe ik dertig minuten ‘high intensive training’. Een explosieve training waarbij de intensiteit zo hoog mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan 5 keer keihard de trap oplopen, 150 keer in snel tempo touwtje springen en kikkersprongen. Ideaal voor mensen die net als ik druk zijn, maar toch willen trainen. Nice to know: als je je spieren traint – in tegenstelling tot duursporten – blijft je kacheltje langer branden, oftewel je blijft verbranden.
Sporten wordt nog leuker als je het combineert met lekkere pre- en post-workout voeding. Het is een kwestie van doorzetten, maar al dat harde werk is niet voor niets. Mijn kont wordt steeds ronder. Ha!

Dus! Hop, hop naar de sportschool. En als je (net als ik) extra motivatie nodig hebt: investeer in een personal trainer! Je gaat hem haten, maar als je in de zomer met strakke billen en een lekker buikje in je bikini over het strand paradeert zul je hem dankbaar zijn. Let’s do this!

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!