Druk op Enter om te zoeken of Esc om te sluiten
Blog thumbnail

World Porridge Day: 3 x recepten

World Porridge Day: 3 x recepten

Blog thumbnail

Aangezien het vandaag World Porridge Day is, leek het mij het uitlezen moment om mijn 3 favoriete havermout papjes op een rij te zetten. Dit heerlijke ontbijtje eet ik heel graag in de herfst- en wintermaanden. Bovendien is het zo voedzaam, makkelijk om te maken en kun je eindeloos variëren met je fave toppings. I like! Wat is jouw favoriete porridge? Laat ‘t me weten in de comments of deel jouw variant via Instagram met #renskroes zodat ik het kan zien. Can’t wait!

Happy World Porridge Day peeps!

1. Chocolade banana porridge
Mijn all time favorite! Wat is beter dan de dag te beginnen met choco? Haha! Dit choco banana porridge recept maak ik het liefst op een koude winterochtend met een kop koffie of golden milk. Ik pak dan mijn laptop erbij en doe inspiratie op voor de nieuwe dag. Best moment of the day!

2. Zwarte mulberry pap
Dit heerlijke papje wordt extra bijzonder door de zwarte mulberries. Deze gedroogde bes bevat namelijk heel veel voordelen zoals: vitamine C, calcium, vezels, ijzer en eiwitten. De bijzondere bes heeft van origine een zoete, honingachtige smaak en zijn daarom super lekker om in je havermout te verwerken. Je kan natuurlijk ook andere gedroogde vruchten gebruiken zoals goji bessen of rozijnen. Binnen no time heb je dit heerlijke, voedzame ontbijtje gemaakt.

3. Carrot breakfast
Met dit warme ontbijtje kom je gegarandeerd de koudere dagen door. Believe me 😉 Zodra de dagen korter en kouder worden, vind ik het altijd heel fijn af en toe een warm ontbijtje te eten. Deze porridge variant met wortel is er eentje die ik dan heel graag maak. Bovendien krijg je door de wortel een flinke shot bètacaroteen binnen, wat zorgt voor een goede onderhoudsbeurt voor je huid en ogen. Daarnaast geef de wortel een lekkere zoete smaak aan dit papje. Give it a try!  

you may also like

“De advisering van Rens Kroes is uitdrukkelijk niet bedoeld als reguliere medische behandeling of de vervanging daarvan door je huisarts of medisch specialist, noch als behandeling of de vervanging daarvan door een diëtist. De adviezen van Rens Kroes bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je dringend aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist. Lees voor informatie de disclaimer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found. Make sure this account has posts available on instagram.com.

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!

Hey, you!

Heb jij je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief?

Schrijf je vandaag in en ontvang gratis 3 exclusieve recepten!